Pilaf de orez cu carne de pui

Pilaf de orez cu carne de pui

Aceasta reteta de pilaf de pui cu orez reprezinta o alegere minunata pentru o masa savuroasa si reconfortanta. In pregatirea acestei delicii, vei folosi 700 de grame de pulpe de pui, care aduc suculenta si gust intens, si 300 de grame de orez bob rotund, oferind o baza plina de textura.

Aromele se completeaza cu adaugarea de ceapa, ardei rosu si morcov, aducand o varietate de gusturi de la dulce la usor picant. Usturoiul, cu notele sale subtile, completeaza perfect paleta de arome.

Pentru a obtine consistenta perfecta, adaugi 900 de mililitri de apa si ajustezi gustul cu sare si piper. La final, presari patrunjel verde proaspat, aducand prospetime si un plus de savoare.

Aceasta reteta iti ofera o masa echilibrata si delicioasa, perfecta pentru a te bucura de momente culinare reconfortante.

Ingrediente:

  • 700g pulpe de pui
  • 300g orez bob rotund
  • 1 ceapă
  • 1/3 ardei roșu
  • 1 morcov
  • 2-3 usturoi
  • 900 ml apă
  • sare și piper
  • pătrunjel verde

Reteta video pas cu pas o gasiti  mai jos⬇️: